PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Katalog firem » Služby » Poradenské a konzultační služby » Detail firmy

MUDr. Vladimíra Kohoutová - HACCP, hygienické služby Plzeň

náměstí Míru 2363/10, Plzeň - Jižní Předměstí 301 00

Mobil: +420 724 266 033 - MUDr. Kohoutová Vladimíra - majitelka www.haccp.name/haccp www.haccp.name/haccp/cenik.php Najdete nás také na Google + IČ: 49781286
Popis činnosti


V oblasti HACCP pracuji již celých 11 let, a za tu dobu jsem získala řadu certifikátů, osvědčení a především zkušeností, které plně využiji ve prospěch Vašeho podnikání. Pomohu Vám nejen odborně a efektivně zavést systém kritických bodů, ale také Vám poskytnu praktické rady a informace, jak jej udržovat. Kromě těchto služeb provádím interní audity již zavedeného systému, zastupuji své klienty při zákaznických auditech a provádím jednorázová i pravidelná školení HACCP.

Díky svým dlouholetým zkušenostem v oblasti výroby potravin a poskytování stravovacích služeb Vás úspěšně provedu nejen všemi úskalími přinášejícími zavádění systému HACCP do vaší výroby, ale zajistím pro Vás i řadu dalších služeb, jakými jsou:

- provádění vnitřních (interních) auditů HACCP - jedná se o nezávislé hodnocení funkčnosti a spolehlivosti zavedeného systému
- certifikace systému HACCP - své klienty připravím na certifikační audity v souladu s Metodickými pokyny MZe (věstník MZe č. 2/2010)
- zastupování při zákaznických auditech - v případě potřeby Vás zastoupím při zákaznických auditech
- školení - kde získáte důležité informace o zásadách správné výrobní a hygienické praxe podle platné národní i evropské legislativy
- vypracování sanitačního a provozního řádu, které jsou nedílnou součást dokumentace k HACCP

Při své práci se plně řídím zákony a povinnými normami tak, abych posouvala své klienty správnou cestou k bezproblémové budoucnosti v oblasti gastronomie a hygieny při práci s potravinami.

Nabízené služby zahrnují i analýzu současné situace ve Vašem provozu, kdy je třeba zjistit, jaký je jeho aktuální stav a z čeho je možno vycházet.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: MUDr. Vladimíra Kohoutová - HACCP, hygienické služby Plzeň
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba
Pondělí: 08:00 - 16:00
Úterý: 08:00 - 16:00
Středa: 08:00 - 16:00
Čtvrtek: 08:00 - 16:00
Pátek: 08:00 - 16:00
Sobota: zavřeno
Neděle: zavřeno
Zařazení v kategoriích

Poradenské a konzultační služby
Inspekce a inspektoráty

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem PlzeňDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes