PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Katalog firem » Cestovní ruch, ubytování » Hotely, penziony » Detail firmy

Hotel Lions *** - relax, ubytování, restaurace Plzeň

Zborovská 85/18, Plzeň - Doudlevce 301 00

Popis činnosti


Rodinný Hotel Lions je nedaleko historického centra Plzně. Hotel se nachází v těsné blízkosti jednoho z městských parků a řeky Radbuzy. Tento park poskytuje hotelovým hostům ideální spojení s centrem města po pěších a cyklistických stezkách. Výhodou pro hosty hotelu hazuka je snadná dostupnost MHD i průmyslové zóny Borská pole. Hotel Lions je několik minut chůze od zimního stadionu.

V hotelu Lions je pro Vás připraveno 29 moderních a příjemných pokojů a také kvalitní hotelové a restaurační služby. Předností Hotelu Lions je osobní přístup k hostům. Součástí Hotelu Lions je Restaurant Hotel Lions s jedinečnou atmosférou a vynikající kuchyní, jejíž věhlas překračuje hranice Plzeňského kraje. V hotelu je rovněž konferenční sál a několik školících místností. Velikou výhodou hotelu je parkování v hotelové garáži přímo v budově pod dohledem kamerového systému nebo na uzamykatelném parkovišti.

Restaurace:
Můžete zde ochutnat speciality mezinárodní kuchyně ve velmi příjemném prostředí. Restaurant má kapacitu 60 míst. Součástí nabídky poledních menu je i zdravá strava z Fitmanie. Restaurant si zakládá na používání kvalitních, čerstvých surovin a bio masa z Českého lesa. Příležitostně pořádané degustační večery potěší i toho nejnáročnějšího hosta. Venkovní terasa vhodná pro letní akce nebo jen tak k posezení s překrásným výhledem na Plzeň a hrad Radyni. Vše je připraveno pro Vás a Vaše soukromé i firemní akce. Svatby, rauty, rodinné oslavy.
Restaurant Hotel Lions je jednou z nejlepších restaurací v Plzni.


Fotogalerie (10)
Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Hotel Lions *** - relax, ubytování, restaurace Plzeň
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba

NON - STOP

Zařazení v kategoriích

Hotely, penziony
Restaurace

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem PlzeňDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes