PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

AIMTEC Open Race - Cyklomaraton Plzeň-Radeč-Plzeň

Kdy:
Sobota 18.05.2019 od 08:00 hod
Kde:
Plzeň, U Sv. Jiří, Plzeň
Pořadatel:
Sdílet:

AIMTEC Open Race je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Vyrazit můžeš na kole nebo i pěšky od sv. Jiří v Plzni.
Čeká na tebe: CYKLOMARATON Plzeň - RADEČ - Plzeň (trasa 37 nebo 65km), Rodinný Decathlon aneb desetiboj trochu jinak, dětské závody a atrakce pro děti.

AIMTEC Open Race je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Letos tě přivítáme na jubilejním 11. ročníku AIMTEC Open Race. Ve spolupráci s generálním partnerem akce společností AIMTEC a.s. se na tebe těšíme, tentokrát v sobotu 18.05.2019. Startovat se bude v těsné blízkosti kostela Sv. Jiří v Plzni-Doubravce v Přírodním parku Horní Berounka.
Chceme oslovit nejširší sportovní veřejnost nejen v Plzni a Plzeňském kraji k účasti na této sportovní akci, která ti přinese zvýšení fyzické a duševní kondice, uděláš něco pro své zdraví, pobavíš se s kamarády a poznáš atmosféru cyklomaratonu v krásné přírodě. Tato akce podporuje zdravý životní styl, tak s námi vyraž i ty. V blízkém okolí města Plzně poznáš místa, o kterých možná ani nemáš tušení.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



35,479784011841