PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

SKINNY MOLLY (USA), Support: Pumpa / Plzeň

Kdy:
Sobota 25.10.2014 od 20:00 hod
Kde:
HOUSE of BLUES, Plzeň
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

SKINNY MOLLY je americká kapela,jejíž ultrajižanský název už přímo odkazuje na příslušnost a provázanost se známou floridskou líhní největších legend jižanského rocku ,kterými jsou Lynyrd Skynyrd, Blackfoot či Molly Hatchet!

Jižanský band SKINNY MOLLY založil v roce 2004 kytarista,zpěvák a skladatel Mike Estes spolu s další ikonou jižanského rocku kytaristou Davem Hlubekem.
Název SKINNY MOLLY pak jasně a doslovně signalizuje na dřívější působiště dvou hlavních "otců zakladatelů". Estes prožil část devadesátých let v barvách Lynyrd Skynyrd, Hlubek byl zas klíčovou postavou slavné ranné éry Molly Hatchet.

Tvorba SKINNY MOLLY představuje (v intencích jižanského rocku) zdařilý mix lehce countryrockového projevu Lynyrd Skynyrd s mnohem hutnějším rockovým výrazem Blackfoot. Koncertní setlist pak slibuje zhruba polovinu vlastní tvorby a polovinu skladeb od bývalých kapel členů SKINNY. Dojde tedy i na hity typu Train Train od Blackfoot či na erbovní jižanskou hymnu Sweet Home Alabama od Lynyrd Skynyrd!

SKINNY MOLLY vyrazí na turné ve složení: Mike Estes-ex Lynyrd Skynyrd,Blackfoot(kytara,zpěv), Jay Johnson-ex Blackfoot(kytara,zpěv), Kurt Pietro-ex Blackfoot(bicí) a Luke Bradshaw(basa).

VSTUPNÉ: 450,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



46,572923660278