PlzeňDnes.cz
PlzeňDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Plzeňský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Plzeňský deník - sport Zdroj: Plzeňský deník - sport |

Dvakrát v desítce. Bikerka Holubová se v Brazílii rozlétla směr Paříž

26. 4. 2024 | Česká šampionka do 23 let startovala v Jižní Americe poprvé. V premiéře si užívala třicetistupňové teplo i přízeň horkokrevných fanoušků. 

Robstav touží v Praze na Vltavíně prodloužit dobrou bodovou sérii

26. 4. 2024 | Na konci března schytali od rezervy pražské Slavie tvrdý direkt v podobě sedmigólové porážky. Duben ale fotbalisté třetiligového FK Robstav začali výborně. Nejprve urvali cenný bod s favorizovanou Hostouní, pak loupili v Praze na Admiře a naposledy skolili i houževnatý Králův Dvůr.

Naše jarní krasojízda? Asi kvalitní příprava, směje se Benedikt

26. 4. 2024 | Hvězdný moment proti Lhotě prožil chotíkovský fotbalista Jan Benedikt. Jednadvacetiletý záložník rozhodl duel v samotném konci zápasu v nastaveném čase, kdy se prosadil z dorážky po standardní situaci. Hrdina plzeňského celku se tak po delší době znovu prosadil. V rozhovoru pro Deník prozradil odchovanec Kostelce, jak si zvyká v Chotíkově na nový post a i jak se cítí v týmu plném zkušených hráčů.

Zaměstnanecká liga Deníku: Ve společnosti SUSPA CZ rozebírají komediální nadání

26. 4. 2024 | Zaměstnanecká liga Deníku ve fotbale pokračuje v úterý 30. dubna již pátým ročníkem. Na hřišti v Dobřanech se v okresním kole utká osm týmů, vítěz postoupí do krajského kola. Své družstvo postavila společnost SUSPA CZ s. r. o. Jeho kapitán Radek Zabloudil odpovídal na otázky Deníku.

Při Půlmaratonu Plzeňského kraje čeká běžce náročná trať a řidiče omezení

26. 4. 2024 | Na start v Plzni se chystají znovu stovky běžců, závod patří mezi největší sportovní akce v regionu.

Grand Prix West Bohemia, etapová výzva pro budoucí cyklistické hvězdy

26. 4. 2024 | Výkvět mládežnické silniční cyklistiky z Evropy, ale i z USA a Kanady se o víkendu znovu utká v Kyšicích u Plzně. Jde o čtvrtý ročník mezinárodního závodu.

FOTO: Vedoucí rezerva Rapidu si s třetími Ledci lehce poradila

25. 4. 2024 | Fotbalové okresy měly na programu další kolo. I přes nepřízeň počasí se skoro všechny zápasy odehrály. Za zmíňku stojí vítězství Blatnice, která zdemoloval trápící se Křelovice 11:0. Ty prohrály na jaře dosud všechny zápasy s hrozivým skóre 1:33. Na jihu nadále vládne neporažená rezerva Přeštic, která si porazila Lužany 4:1. 

Kouč Fadrný dotáhl mladé Vlky do extraligy. Ani tam nechce být za outsidery

25. 4. 2024 | Třiačtyřicetiletý trenér stojí za strhující jízdou mladíků hokejového klubu Pilsen Wolves z dorostenecké ligy rovnou do nejvyšší domácí soutěže.

Zaměstnanecká liga Deníku: Panasonic Panthers by si vzal do týmu Messiho

25. 4. 2024 | Zaměstnanecká liga Deníku ve fotbale pokračuje v úterý 30. dubna již pátým ročníkem. Na hřišti v Dobřanech se v okresním kole utká osm týmů, vítěz postoupí do krajského kola. Společnost Panasonic Heating & Ventilation Air-Conditioning Czech, s. r. o. bude mít na turnaji dva týmy. Jeden z nich se jmenuje Panasonic Panthers a jeho kapitán Daniel Pieniak odpovídal na otázky Deníku.

Červ se konečně trefil za Plzeň. V posteli si řekl, že už smůlu prolomí

24. 4. 2024 | Třiadvacetiletý záložník se záhy po zimním příchodu z pražské Slavie zabydlel v sestavě plzeňské Viktorie, ale první gól vstřelil až ve středu v semifinále MOL Cupu proti Zlínu. Ve 32. zvyšoval na 2:0 a přispěl tak k pohodovému vítězství a postupu do finále.

Viktoria slaví postup do finále poháru, kde číhá Sparta

24. 4. 2024 | Fotbalisté plzeňské Viktorie dotáhli pouť letošním MOL Cupem do vytouženého finále. Ve středu porazili Zlín doma 3:0, v boji o trofej se střetnou se Spartou. Hrát se bude 22. května od 18 hodin v Doosan Areně.

Odstartováno! Úvodní dějství Giant ligy ovládl v chladu Richard Kobr

24. 4. 2024 | Cyklistům začal v Plzni už 23. ročník seriálu kritérií. Letos bude mít třináct dílů, další je na programu v úterý 30. dubna.

Zaměstnanecká liga Deníku: Panasonic Power United ladí taktiku a věří ve výhru

24. 4. 2024 | Zaměstnanecká liga Deníku ve fotbale pokračuje v úterý 30. dubna již pátým ročníkem. Na hřišti v Dobřanech se v okresním kole utká osm týmů, vítěz postoupí do krajského kola. Tým společnosti Panasonic Heating & Ventilation Air-Conditioning Czech, s. r. o. bude mít na turnaji dva týmy. Jeden z nich se jmenuje Panasonic Power United a jeho kapitán Kamil Vondrák odpovídal na otázky Deníku.

Pozemkáři Litic zametli s Pragou. Ženy s ní prohrály

24. 4. 2024 | Pozemní hokejisté mistrovských Litic vyhráli v Praze extraligový zápas proti předposlednímu týmu Praga. Litické ženy, které bojují o play-off, proti v tabulce druhé Praze prohráli 0:1.

Interobal začal semifinále proti Slavii výhrou

24. 4. 2024 | První utkání semifinále play-off 1. Futsal ligy mezi domácím Interobalem Plzeň a Slavií Praha bylo bohaté na góly. Obhájci mistrovského titulu porazili sešívané 10:6 a v sérii vedou 1:0 na zápasy.

Jemelka před semifinále: Vyhrát MOL Cup je náš cíl

24. 4. 2024 | V situaci plzeňské Viktorie ve fotbalové FORTUNA:LIZE a po konci v Evropské konferenční lize je domácí pohár MOL Cup jejich jedinou nadějí na zisk některé trofeje. Viktoria postoupila v českém poháru do semifinále, v němž třetí tým tabulky nejvyšší soutěže čeká Zlín, který je čtrnáctý a tři body od přímého sestupu z první ligy. Utkání mezi Viktorií a Zlínem se hraje ve středu od 18.00 v plzeňské Doosan Areně a přímým přenosem ho vysílá ČT Sport. ...

Stehlík i v 39 letech táhne Talent. Když o to mladí stojí, rád jim poradím

24. 4. 2024 | V týdnu mezi druhým a třetím semifinále extraligy s Kopřivnicí oslavil Jan Stehlík, jedna z opor házenkářů Talent týmu Plzeňského kraje 39. narozeniny, ale v neděli odpoledne na hřišti znovu dokázal, že snad nestárne. A po vítězství 27:26 se radoval z postupu jako malý kluk.

Bikeři rozjeli pohár v Domažlicích ve slotě a chladu

23. 4. 2024 | Úvod krajského AC Heating Cupu v cross country poznamenala nepřízeň počasí. Závody provázely sněhové přeháňky s deštěm, teplota klesala k nule.  

Interobal rozehraje semifinále se Slavií. Máme jí co vracet, říká Vnuk

23. 4. 2024 | Po reprezentační přestávce pokračuje play-off 1. Futsal ligy semifinálovými zápasy. V úterý odstartuje série mezi mistrovským Interobalem Plzeň a Slavií Praha. Západočeši hrají od 19 hodin v hale na Slovanech.

FOTO: V Holýšově sklapla Csaplárova past! Zasloužené vítězství, prohlásil Dejmek

23. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, OHLASY/ Pětkrát za sebou nedokázali vyhrát, ale černá série o víkendu skončila. Fotbalisté Holýšova porazili v rámci nedělního utkání 23. kola krajského přeboru soupeře z Černic 4:2 a upevnili si šestou příčku v tabulce. Vítězství souboru trenéra Milana Dejmka je o to cennější, že přišlo po spektakulárním obratu. Černice totiž po prvním poločase vedly 2:0, ale pak sklapla Csaplárova past. ...



Zpravodajství PlzeňDnes.cz

Mladík ve škole na Tachovsku vyhrožoval dvěma lidem zabitím, zadržela ho policie

Včera po jedné hodině odpoledne přijal operační důstojník na lince 158 oznámení, že na jedné ze škol na Tachovsku má vyhrožovat mladý muž s nožem dvěma osobám zabitím. ...

ROAD SHOW - Český podnikatel jako součást evropského byznysu

PLZEŇ - Pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Rudolfa Špotáka se v úterý 23. dubna v konferenčním sále Středního odborného učiliště elektrotechnickéh ...

Správa železnic: Nádraží v Klatovech bude bezbariérové

Velká rekonstrukce čeká v následujících letech nádražní budovu v Klatovech. Správa železnic vypsala v těchto dnech tendr na zhotovitele prací v předpo ...

Vojenští zdravotníci naučili děti z Plzeňska Heimlichův manévr, dělostřelci představili techniku

Projekt Den s armádou - Naše stopy v NATO zavítal společně s vojáky z 13. dělostřeleckého pluku z Jinců do škol v Plzeňském kraji. Vojáci představili ...

Další historická nádražní budova v Plzni projde rekonstrukcí

Správa železnic hledá zhotovitele rekonstrukce nádražní budovy ve stanici Plzeň-Jižní Předměstí. Víc než stoletý památkově chráněný objekt čeká celkov ...



Pátek 26.4.2024
Plzeňský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes